NOTE! This site uses cookies and similar technologies. / Atenció aquest web utilitza cookies o tecnologies similars

If you not change browser settings, you agree to it. / Si no canvia la configuració del navegador, vostè accepta el seu us.

I understand / Acceptar

Escoles

 

PLAÇA FIVELLER

L’escola de la Plaça Fiveller va ser creada el 2003. Mica en mica vam anar ampliant les nostres instal·lacions i avui comptem amb 10 aules, una zona comú i un pati. Actualment en aquest centre impartim tots els cursos que oferim, des dels més petitons fins els nivells més avançats d’adolescents.

            Plaça Fiveller, 24 - 08301 Mataró (Barcelona)

Tel.+34 93 796 20 61 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

ST.JOAQUIM

El curs 2011-2012 vam obrir la nostra segona escola a Mataró, a prop de la plaça de Cuba i la plaça de les Tereses. Gràcies a la bona acollida que ha tingut, hem pogut anar ampliant l'oferta de cursos any rere any. Actualment comptem amb 8 aules, i un espai comú.

             c/Sant Joaquim, 3-5 - 08302 Mataró (Barcelona)

Tel.+34 93 757 16 74 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

CARRER CATALUNYA

El curs 2015-2016 vam obrir la nostra tercera escola a Mataró

             c/ Catalunya, 43 - 08302 Mataró (Barcelona)

Tel.+34 93 799 36 17 - This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Staff

     

L'equip de professors de Get It està format per gent jove i dinàmica, especialitzada i formada en l'ensenyament de l'anglès, i amb una passió incondicional pels nens. Aquest curs 2015-2016, comptem amb una vintena de professors, nadius i locals.

 

     

     

L'Anna i la Gemma són les directores generals de l'escola. La Berta dirigeix Get It Fiveller i la Sara Get It Sant Joaquim.

 

     

     

Aquí teniu les nostres teachers pels cursos de Babies, els nostres alumnes més petitons. Són professionals amb força anys d'experiència en aquesta franja d'edat, ja sigui dins les nostres escoles o a les llars d'infants on també impartim els cursos de bebès. Els cursos de Mousy i Linda són el primer contacte que els nens i nenes tindran amb l'anglès.

És de vital importància que a les nostres professores els apassionin els nens d'aquestes edats i que gaudeixin de les classes tant com ells.

 

     

     

Aquí teniu els nostres teachers de Kids, és a dir, nens d'entre 3 i 9 anys. Entenem que un nen motivat i content estarà més obert als nous estímuls. Per això, els nostres professors transmeten als seus alumnes la passió que ells senten per l'anglès i fan de les classes un moment divertit i màgic per tots ells.

 

 

     

     

Als cursos de Tweens (nens i nenes d'entre 9 i 12 anys), ja llegeixen, escriuen, i són perfectament capaços d'expressar-se en la llengua anglesa amb naturalitat. Els professors d'aquests cursos treballen per a exprimir les capacitats dels nostres alumnes, i per a millorar i practicar tot el que han après dins del món Kids&Us des que eren petits.

 

     

     

Els nostres grups d'adolescents són variats i plurals i els nostres professors tenen molt clar que cada alumne és diferent. Els ofereixen un aprenentatge rigorós i guiat de l'anglès, potenciant la seva motivació a cada classe.

 

 

Presentació

Després de molts anys d’experiència en el sector i davant la necessitat imperant del coneixement d’idiomes, l'any 2003 vam emprendre amb esforç i il·lusió aquest projecte.

A Get It iniciem l’ensenyament d’una segona o tercera llengua des de les edats més primerenques, que és quan s’adquireixen les bases de l’aprenentatge, i n’oferim la continuació en les diferents etapes de la vida amb la finalitat de consolidar aquests coneixements.

Ens recolza un bon equip de professionals especialitzats, sobretot, en l’ensenyament infantil que saben potenciar i estimular l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Anna Mestres  i  Gemma Mora