NOTE! This site uses cookies and similar technologies. / Atenció aquest web utilitza cookies o tecnologies similars

If you not change browser settings, you agree to it. / Si no canvia la configuració del navegador, vostè accepta el seu us.

I understand / Acceptar

Staff

     

L'equip de professors de Get It està format per gent jove i dinàmica, especialitzada i formada en l'ensenyament de l'anglès, i amb una passió incondicional pels nens. Aquest curs 2015-2016, comptem amb una vintena de professors, nadius i locals.

 

     

     

L'Anna i la Gemma són les directores generals de l'escola. La Berta dirigeix Get It Fiveller i la Sara Get It Sant Joaquim.

 

     

     

Aquí teniu les nostres teachers pels cursos de Babies, els nostres alumnes més petitons. Són professionals amb força anys d'experiència en aquesta franja d'edat, ja sigui dins les nostres escoles o a les llars d'infants on també impartim els cursos de bebès. Els cursos de Mousy i Linda són el primer contacte que els nens i nenes tindran amb l'anglès.

És de vital importància que a les nostres professores els apassionin els nens d'aquestes edats i que gaudeixin de les classes tant com ells.

 

     

     

Aquí teniu els nostres teachers de Kids, és a dir, nens d'entre 3 i 9 anys. Entenem que un nen motivat i content estarà més obert als nous estímuls. Per això, els nostres professors transmeten als seus alumnes la passió que ells senten per l'anglès i fan de les classes un moment divertit i màgic per tots ells.

 

 

     

     

Als cursos de Tweens (nens i nenes d'entre 9 i 12 anys), ja llegeixen, escriuen, i són perfectament capaços d'expressar-se en la llengua anglesa amb naturalitat. Els professors d'aquests cursos treballen per a exprimir les capacitats dels nostres alumnes, i per a millorar i practicar tot el que han après dins del món Kids&Us des que eren petits.

 

     

     

Els nostres grups d'adolescents són variats i plurals i els nostres professors tenen molt clar que cada alumne és diferent. Els ofereixen un aprenentatge rigorós i guiat de l'anglès, potenciant la seva motivació a cada classe.